Frisse Blikken

download

Wist jij dat….

83% van de studenten de ambitie heeft om ondernemer te worden? Maar dat slechts 1% de stap waagt na zijn of haar studie?

Frisse Blikken gaat dat veranderen, samen met ondernemende talenten.

Wat is Frisse Blikken?

Frisse Blikken is dé partner voor organisaties met moderne uitdagingen, die tijdelijk op zoek zijn naar jonge slagvaardige professionals. Daarbij is Frisse Blikken dé springplank voor jong talent om alle kennis en ervaring op te doen om succesvol ondernemer te worden.

83% van studerend Nederland heeft de ambitie om ooit ondernemer te worden. Een ambitie waar jonge professionals hun behoefte aan Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen in terugvinden. Door gebrek aan kennis, ervaring, netwerk en startkapitaal waagt slechts 1% daadwerkelijk de stap. Daarom bestaat Frisse Blikken. Wij nemen alle obstakels weg. Wij versnellen jong ondernemerschap en zetten dit in om organisaties verder te helpen. Wij zijn de springplank naar succesvol ondernemerschap. We geloven in talenten die het gewoon ‘doen’, die bruisen van energie, enthousiasme, ambitie en passie om echt iets neer te zetten. Die mensen maken het verschil. Het is onze droom om deze jonge ondernemers de kans te bieden om te doen wat we zelf gedaan hebben.

hqdefault

Als Frisse Blikker kijk je met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen. De wereld van grote organisaties die te maken hebben met moderne uitdagingen. Een wereld die vraagt om vernieuwing. Wij helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en beter aan te sluiten bij de consument, medewerker en omgeving van vandaag de dag. Dat is onze manier van denken, leven en werken.

Organisaties kunnen bij ons terecht met vragen over onder andere het nieuwe werken, new generation marketing, social media, flexibilisering, serious gaming en arbeidsmarktcommunicatie. Uitdagingen waar Frisse Blikkers uit de nieuwe generatie bij kunnen helpen. Frisse Blikkers zijn jonge slagvaardige professionals, die schreeuwen om Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen en ondernemerschap in het bloed hebben zitten.

Bij ons krijgen jonge starters de kans om de kennis, ervaring en het netwerk op te doen die nodig zijn om uiteindelijk succesvol zelfstandig ondernemer te worden.

 

Wat is Fresh Connection?

Fresh Connection is een initiatief van Frisse Blikken en is dé studentencommunity voor ondernemende studenten. Studenten die interesse hebben in ondernemerschap en willen ontdekken wat ondernemerschap voor hem/haar betekent zijn lid van Fresh Connection. Je hebt nog geen business model, plan of bedrijf, maar wil graag ontdekken of dit in de toekomst iets voor jou is. Dan is Fresh Connection iets voor jou!Fresh-1

Fresh Connection is de student community waarbij de vraag ‘is ondernemerschap wat voor mij?’  centraal staat. Het doel van de community is om ondernemerschap bij talentvolle studenten te stimuleren en te versnellen. Jij kunt je skills al voor je diploma ontwikkelen, en voor ons draagt het bij aan onze missie! Je doet dit door deel te nemen aan events. Er zijn 2 events per maand en de inhoud ervan is gebaseerd op de volgende 3 pijlers:

— Connect: Als lid verbind je je aan een exclusief ondernemend netwerk. Hieronder vallen Frisse Blikken zelf, de opdrachtgevers van Frisse Blikken en natuurlijk ook de andere jonge talenten die lid zijn van de community; de Fresh Minds!

— Learn: Door middel van training en workshop krijg je vaardigheden geleerd op het gebied van ondernemerschap. Denk daarbij aan training over hoe doe je acquisitie en hoe pitch ik mijn bussines plan. Ook online zijn er verschillende testen te vinden die je gaan helpen met het vinden van een antwoord op  de vraag.

— Inspire. Ervaar en word geïnspireerd door andere (potentiele) ondernemers. Neem een kijkje in hun leven en geef ze tips tijdens het Pitch Podium. Daarnaast zijn er verschillende grote events die je een goed beeld gaan geven wat ondernemerschap voor jou kan betekenen. Denk aan onze ondernemerscarrousel, Traineebattle en FRESH, ons jaarlijkse event voor de toprelaties van Frisse Blikken.

Er zal 2x per maand een event georganiseerd worden. Daarvan verwachten we dat je er minimaal 1 aanwezig bent en deelname is voor minimaal een half jaar. Dit programma is volledig kosteloos. Het enige wat we van je verwachten is een heleboel energie, motivatie en creativiteit! De doelgroep van Fresh Connection zijn WO studenten vanaf 2 e jaar die interesse hebben in ondernemerschap. Daarnaast ben je ambitieus, eigenwijs en vind je het leuk om ideeën uit te wisselen.download (1)

Interesse?

5960_20130603151851

Heb je interesse in werken bij Frisse Blikken of lid worden van Fresh Connection, neem vooral contact met ons op! We zijn altijd bereid je vragen te beantwoorden en vinden het leuk je te ontmoeten! Zowel bij Frisse Blikken als Fresh Connection kun je het gehele jaar door solliciteren. Wil je meer weten over de sollicitatie procedure en vacatures, kijk dan snel op www.frisseblikken.com en www.frshconnection.nl. Verder kun je altijd contact opnemen met Sangita de Jong (Sangitaj@frisseblikken.com / 06 8208 5989)

Meer over Frisse Blikken op hun website.

—————

Frisse Blikken Stages

Frisse Blikken is op zoek naar stagiaires per september!

Check de stages hier of lees de post met info per stage op onze website.