dotslashutrecht

Woensdag 28 maart is het zover: de opening van ./utrecht (Dot Slash Utrecht). ./utrecht is de unieke, innovatieve werkplek voor startups en scale-ups die binnenkort zijn deuren opent in Utrecht. En natuurlijk ben jij van harte welkom. Leer meer over startups en alles wat hierbij komt kijken. Laat je inspireren door diverse sprekers uit binnen-en buitenland. Vergroot je netwerk tijdens de afsluitende borrel. Wees getuige van de officiële opening door Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht. En leer alles over ./utrecht als inspirerende werkplek voor startups en scale-ups.

Kortom, een event dat je simpelweg niet mag missen. Dus geef je meteen op en noteer het in je agenda. Drie veelbelovende startups geven hun pitch en nemen daarna plaats in een panel onder leiding van startup-ambassadeur Prins Constantijn van Oranje. Deze zal vervolgens kritische vragen stellen, waardevolle adviezen geven en het publiek uitdagen om de startups te ondervragen.

Jim Stolze, Nederlands presentator en ondernemer (onder andere bekend van Startup Fest Europe en TEDx-conferenties), zal de moderator van de avond zijn. Jim Stolze gaat in gesprek met John Fentener van Vlissingen om te achterhalen wat de drijfveren zijn van deze bijzondere ondernemer achter ./utrecht. Daarnaast komen The Corporate Rebels over ideale werkplekken en Zuora van Subscription Economy komt speciaal naar Nederland om alles te vertellen over de recente ontwikkeling naar abonnementsvormen voor producten.

Programma
14.45 UUR: Ontvangst
15.30 UUR: Programma
17.00 UUR: Borrel
18.30 UUR: Einde

Meer weten over ./Utrecht? Bezoek de website!